email
kredit
ho_header.jpg

O PROJEKTU

Stambeni kompleks VIVO living PARK je planiran da se smesti u srce turističkog kompleksa Jagodine, na najlepšoj lokaciji u Pomoravlju.

Kompleks će se sastojati od tri lamele i ukupno 77 stanova, projektovanih po najvišim svetskim standardima. Svojom ponudom od dvosobnih do petosobnih stanova, površina od 33m2 do 235m2, verujemo da VIVO living PARK može da Vam pruži životni prostor baš onakav kakvim ga zamišljate.

U okviru kompleksa nalaziće se ukupno 84 parking mesta, od kojih je 24 natkriveno savremenim nadstrešnicama. Sva parking mesta će biti obezbeđena sistemom automatske zaštite, dok će natkrivena parking mesta biti obezbeđena automatskom ogradom na ulazu u unutrašnju ulicu stambenog kompleksa i video nadzorom.

Pri projektovanju VIVO living PARK-a vodilo se računa o energetskoj efikasnosti, a izradom elaborata utvrđeno je da zgrade pripadaju razredu B, što dokazuje vrhunski kvalitet projekta i upotrebljenih materijala. Posebno bismo istakli način grejanja i hlađenja putem najsavremenijih toplotnih pumpi proizvođača Toshiba, ali i materijale kao što su Klima blok, grafitna termoizolacija zidova debljine 12cm i termoizolacija krova debljine 25cm. Svetla spratna visina stanova u prizemlju i prva tri sprata iznosi 280cm odnosno 300cm za Penthaus stanove na povučenom spratu.

Projekat poseduje pravosnažnu građevinsku dozvolu. Završetak izgradnje kompleksa je planiran za 2019. godinu. Detaljnija dinamika izgradnje će biti naknadno objavljena.

VIDEO PREZENTACIJA