email
kredit

MATERIJALI I OPREMA

Pri projektovanju VIVO living PARK-a, posebnu pažnju smo posvetili kvalitetu izgradnje i ugrađenih materijala i opreme.

ZIDOVI: Umesto standardnog giter bloka, odlučili smo se za Klima blok Zorke opeke. U kombinaciji sa grafitnom termoizolacijom od 12 cm, dobijamo spoljašnje zidove koji u znatnoj meri štede energiju za grejanje i hlađenje stanova. Zidovi koji se nalaze između stanova kao i tavanice su obloženi tvrdopresovanom plutom radi dodatne zvučne izolacije između stanova.

STOLARIJA: Svi prozori i balkonska vrata su visokog kvaliteta. Vrhunski aluminijumski profili zajedno sa troslojnim staklo paketom ispunjenim argonom doprinose jako dobroj toplotnoj ali i zvučnoj izolaciji. Svi prozori i vrata poseduju ugrađene roletne i komarnike.

PARKET: Prefabrikovani hrast natur.

KERAMIKA: Sva keramika koja se koristi za podove i zidove kupatila, kuhinja i terasa je I klase, italijanske proizvodnje.

SANITARIJE: WC šolje i lavaboi od proizvođača Villeroy & Boch, Ideal standard i sl., slavine i tuš baterije od proizvođača Hans Grohe, Grohe, Ideal standard i sl. Ugradna klizna vrata za tuš kabine će biti visokog kvaliteta, pravljena po meri.

UNUTRAŠNJA VRATA: MDF vrata farbana u belu boju.

ULAZNA SIGURNOSNA VRATA: Sigurnosna MDF vrata farbana u belu boju.

GREJANJE I HLAĐENJE: Toplotne pumpe vazduh-vazduh, proizvođača Toshiba, garantuju da ćete imati najsavremenije i ujedno najpovoljnije grejanje i hlađenje! Efekat toplotne pumpe obezbeđuje, zavisno od radnih uslova, čak i oko 7 puta manji utrošak električne energije od dobijene toplotne energije dok je za hlađenje utrošak električne energije manji i oko 10 puta u odnosu na dobijenu energiju za hlađenje.

LIFT: Naš kompleks će biti opremljen najmodernijim liftovima proizvođača Otis, jednog od vodećih svetskih proizvođača, a čiji su liftovi ugrađeni i u najvišu zgradu sveta, Burj Khalifu u Dubaiju.

EKSTERIJER: Posebna pažnja je posvećena i eksterijeru kompleksa. U kvalitete zelenila, behaton ploča, dečijeg igrališta, parkinga za bicikle i ostalog mobilijara se možete uveriti već sada u VIVO shopping PARK-u, s obzirom da će svi materijali i mobilijar biti isti i u okviru VIVO living PARK-a.

ODRŽAVANJE: Održavanje higijene eksterijera i enterijera objekata, održavanje zelenila kao i tehničko održavanje objekata će biti na jako visokom nivou i regulisano u saradnji sa profesionalnim firmama, po uzoru na VIVO shopping PARK.

OBEZBEĐENJE: Kompleks će biti obezbeđen 24/7. Svi ulazi u objekte kao i parking mesta će biti pokriveni sigurnosnim kamerama, koje će služba obezbeđenja pratiti neprestano.